Cluj-Napoca

Default

  View as: Grid List

  • Stoc epuizat

   Dată deschidere curs: 15 IUNIE 2017

   Data limita depunere dosar:9 IUNIE 2017

   Cursul dezvoltă competențele de bază, construind o fundație solidă pentru a deveni un adevărat bucătar. În decursul celor 20 de săptămâni, vei învăța de la profesioniști din industrie și chefi consacrați bazele bucătăriei, începând cu modul de organizare a unei bucătării profesionale, normele de igienă, tehnici de tăiere a legumelor, până la tehnici de pregătire a diferitelor tipuri de preparate și plating.

   Cursul este conceput pentru cei care doresc să schimbe cariera, atât pentru cei fără experiență în gastronomie, cât și pentru profesioniști interesați să își actualizeze noțiunile și tehnicile în arta culinară.

   Taxă curs: 315 
   Citește mai mult
  • Dată deschidere curs: 16 OCTOMBRIE 2017

   ICEP HOTEL SCHOOL pune accent calitatea serviciilor şi atitudinea faţă de client. Cursul de calificare ospătar îşi propune formarea competenţelor de servire corectă a preparatelor şi băuturilor prin prestarea unor servicii de calitate adaptate tipurilor de consumatori şi de evenimente din unităţile de alimentaţie publică. Rolul unui ospătar profesionist presupune nu numai servirea preparatelor și băuturilor corect, ci acesta trebuie să-i asigure clientului o experiență plăcută pentru a-l determina să revină la restaurantul nostru. Iată de ce programul de calificare și instruire este necesar și important pentru dobândirea dexterităților necesare si atitudinii unui ospătar, care contribuie la creșterea calităţi serviciilor oferite.

   Taxă curs:195 
   Aplică
  • Dată deschidere curs: 7 IULIE 2017

   Data limita depunere dosar de inscriere: 5 IULIE 2017

   Acest curs vă introduce în lumea produselor de patiserie şi cofetărie: torturi, prăjituri şi alte produse de cofetărie. Obiectivul acestui curs este să dobândiţi competenţele necesare pentru pregătirea unor produse delicioase de patiserie şi cofetărie, să realizaţi decoraţiuni precise şi delicate, să aprofundaţi tehnici de prezentare, să ambalaţi estetic şi să pregătiţi produsele pentru comercializare, să depozitaţi produsele corepunzător, să exploataţi corespunzător echipamentele pentru copt şi răcit, să efectuaţi aprovizionarea cu materii prime şi produse alimentare, manipularea, conservarea şi depozitarea materialelor şi produselor alimentare.

   Taxa curs: 315 
   Aplică
  • „GO ABOVE and BEYOND THE ORDINARY”

   Serviciile de 5* încep de la personalul unităţii de cazare, iar calitatea serviciilor este mai importantă ca niciodată într-o piaţă din ce în ce mai dură şi competitivă. Un serviciu bun poate trece neobservat, fiind considerat o normalitate. Un serviciu prost poate ruina reputația  hotelului. În schimb un serviciu excelent va transforma oaspetele în ambasador, “FAN” al hotelului nostru. Statisticile dovedesc că oaspeţii recompensează serviciile excepţionale cu loialitate, creşterea veniturilor unităţii prin contractarea de servicii adiţionale şi recomandări verbale şi online.

   Află cum poți transforma sejurul oaspeților hotelului într-o experiență unică, memorabilă participând la acest curs!

   76 
   Aplică
  • Dată deschidere curs: 22 IULIE 2017

   Data limita depunere dosar de inscriere: 16  IUNIE 2017

   Acest curs este conceput pentru persoanele care doresc să înceapă o carieră în industria ospitalității. Cursul va forma toate abilitățile esențiale necesare pentru a fi un excepțional recepționer de hotel și va deschide ușa către industria hotelieră la nivel global.

   Programul este conceput din 6 săptămâni de curs teoretic + aplicații practice în școala noastră, sub îndrumarea unor traineri cu experiență în industrie + stagiu de practică de 6-8 săptămâni în cadrul unui hotel de top din Cluj-Napoca sau străinătate.

   Ca rezultat al strânsei colaborări cu hotelurile noastre partenere mulți dintre absolvenții noștri găsesc locuri de muncă la finalizarea cursului.

   Taxa curs: 255 
   Aplică
  • Dată deschidere curs: 14 OCTOMBRIE 2017

   Data limita depunere dosar de inscriere: 6 OCTOMBRIE 2017

   Cursul îşi propune dezvoltarea de competenţe manageriale pentru conducerea eficientă a unei afaceri în turism: coordonarea administrării resurselor umane, fundamentarea şi implementarea programelor de marketing, gestionarea patrimoniului şi a resurselor financiare, managementul calităţii, asigurarea sistemului de organizare funcţională a unităţii şi aplicare a legislaţiei specifice, elaborarea strategiilor de dezvoltare a unităţii şi procesul decizional.

   De ce sa alegeți cursul de DIRECTOR HOTEL? 

   • Pentru a avansa în carieră prin urmarea cursului de perfecționare;
   • Pentru a demara și conduce o unitate de cazare: hotel, pensiune, motel, etc.;
   • Pentru a însuși sau actualiza cunoștințele necesare gestionării unei afaceri în domeniul turismului de la cei mai buni specialiști din domeniu;
   • Pentru a obține brevetul in turism în condițiile legislației în vigoare.
   Taxă curs: 425 
   Aplică
  • Dată deschidere curs: 14 OCTOMBRIE 2017

   Data limita depunere dosar de inscriere: 6 OCTOMBRIE 2017

   Cursul îşi propune dezvoltarea de competenţe manageriale pentru conducerea eficientă a unei afaceri în turism: coordonarea administrării resurselor umane, fundamentarea şi implementarea programelor de marketing, gestionarea patrimoniului şi a resurselor financiare, managementul calităţii, asigurarea sistemului de organizare funcţională a unităţii şi aplicare a legislaţiei specifice, elaborarea strategiilor de dezvoltare a unităţii şi procesul decizional.

   De ce sa alegeți cursul de MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM?
   ▪ Pentru a avansa în carieră prin urmarea cursului de perfecționare;
   ▪ Pentru a demara și conduce o afacere în turism (hotel, pensiune, motel, restaurant sau agenție de turism);
   ▪ Pentru a însuși sau actualiza cunoștințele necesare gestionării unei afaceri în domeniul turismului de la cei mai buni specialiști din domeniu;
   ▪ Pentru a obține brevetul în turism în condițiile legislației în vigoare

   Dupa obţinerea diplomei de absolvire, veti avea calitatea legală de a ocupa oricare din funcţiile de mai jos:
   1. Manager în activitatea de turism;
   2. Director de agenţie de turism;
   3. Director de hotel;
   4. Director de restaurant;
   5. Cabanier.

   Taxă curs: 425 
   Aplică
  X