Parteneriat ICEP HOTEL SCHOOL - ANBCT Romania

ICEP HOTEL SCHOOL si ANBCT Romania au semnat un protocol de colaborare 

Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism și ICEP HOTEL SCHOOL - Scoala Internationala de Management al Ospitalitatii au semnat in aceasta saptamana un protocol de colaborare care are ca principal scop promovarea educatiei de profil in randul membrilor celor doua organizatii.

 

Cele mai importante aspecte ale acestui protocol sunt:

  • Promovarea unei culturi a păcii, cu respectarea şi înţelegerea fiecărei parti in mediile gastronomice, comerciale si sociale.

  • Promovarea schimburilor de experienţă în domeniul gastronomic și ospitalier pentru specializarea lucrătorilor sau a membrilor din cele doua organizații.

  • Favorizarea participării bucătarilor din cele două organizatii la competiții, târguri, expoziţii şi workshop-uri cu scopul unei mai bune cunoaşteri reciproce a experienței gastronomice.

  • Favorizarea schimburilor comerciale, realizarea şi punerea în practică de proiecte, favorizarea contactelor între bucătarii din cele două organizatii.

  • Organizarea în comun de evenimente gastronomice si educationale.

  • În cadrul colaborării bilaterale, părțile vor dezvolta noi relaţii în sectorul activităţilor de mediu, socio-culturale, educaționale. Vor favoriza schimbul reciproc şcolar şi cultural, propunând – atunci când este posibil – crearea de burse de studiu tocmai în acest scop.

  • Favorizarea cunoaşterii între membrii celor două organizații, punând un accent deosebit pe creşterea numărului de relaționări profesionale.

  • Favorizarea activităţilor prevăzute în prezentul protocol, inclusiv prin participarea tuturor instituţiilor publice. Dacă se consideră necesar pentru atingerea obiectivelor propuse, părțile pot implica şi instituţii şi societăţi private, cu respectarea legislaţiei în vigoare.

  • Promovarea pe canalele specifice ale fiecărei organizații, in vederea participarii la cursuri, work-shopuri, competiții naționale și internaționale, conferințe, dezbateri, etc.

Ne alăturăm Asociației cu încredere pentru a contribui la reconstrucția gastronomiei românești! 🇷🇴

Împreună suntem o forţă!
----------------------------------------------

Mai multe despre ANBCT Romania:
✔️ Website: www.anbct-romania.ro
✔️ Aderare: www.anbct-romania.ro/inscriere
✔️ Istoric: www.anbct-romania.ro/istoric
✔️ Echipa: www.anbct-romania.ro/echipa
✔️ Arhiva Foto: www.anbct-romania.ro/arhiva-foto-video

×