ICEP PASTRY SCHOOL, București, 05.01.2024.

 

Dragii noștri,

Am pășit în anul 2024 cu multă recunoștință, bucurie și energie pozitivă. Ne propunem proiecte minunate și abia așteptăm să le împărtășim cu voi! 

În primul rând dorim să avem cu toții parte de multă sănătate, pace în lume și în sufletele noastre, claritate de a vedea lumina, multe bucurii și împliniri, energie pozitivă pentru a investi în educația și evoluția noastră continuă! 

Sperăm că ne veți fi alături și în acest an și veți continua să alegeți cu încredere cursurile noastre.

 

MISIUNEA NOASTRĂ:

Educăm cu excelență profesioniștii și pasionații de cofetărie, patiserie și ciocolaterie modernă, oferind programe educaționale inovative, alături de cei mai buni instructori din industrie într-un mediu prietenos. 

 

ANGAJAMENTUL NOSTRU PENTRU ANUL 2024:

  • 1. Să împărtășim în continuare pasiunea noastră, să oferim cursuri de Cofetărie, Patiserie și Ciocolaterie Modernă în limba română la cele mai ridicate standarde într-un mediu prietenos, alături de cei mai buni profesioniști din industrie.
  • 2. Să creăm de fiecare dată un mediu de învățare în care să vă întoarceți cu plăcere, dar și un mediu de dezvoltare inovativ, care privește spre viitor. Pentru perioada Ianuarie - Martie 2024 am lansat calendarul cursurilor, astfel să puteți rezerva cursul dorit din timp. Veți regăsi toate tematicile cerute din anul 2023 + cursuri noi cerute de voi.  Vedeți aici calendarul cursurilor
    Dacă aveți o idee de curs care nu se regăsește pe lista noastră, scrieți-ne un email.
  • 3. Prin Senior Pastry Chef Instructor Mirela Cata, am contribuit la rescrierea Standardului Ocupațional pentru profesiile de Cofetar, Patiser și Cofetar Șef în 2022, standarde care stau la baza cursurilor noastre acreditate cu diploma recunoscută internațional. Pentru că credem în modul de învățare "Learning by doing" ne angajăm în continuare să oferim cel mai complex curs de cofetar din România, cu o componentă practică în procent de 95%Aflați mai multe despre cursul de Cofetar aici
  • 4. Să continuăm să fim trendsetteri în educație în domeniul cofetăriei din România, aducând pe cei mai buni Chefi din lume. Calendarul pentru 2024 este tare fain, iar noi abia așteptăm să învățăm de la acești pastry chefi atât de apreciați la nivel mondial.
    Câteva personalități din programa noastră 2024: Antonio Bachour, Ramon Morato, Joakim Prat, Richard Hawke, Toni Rodriguez, Miquel Guarro, Daniel Alvarez și Gregory Doyen. Sună bine, nu-i așa?
    Vezi calendarul MasterClass-urilor internaționale aici
    Dacă aveți în gând un Pastry Chef pe care ați dori să îl invităm, scrieți-ne un email.
  • 5. Să dezvoltăm echipa noastră de instructori și echipa de suport - împreună suntem Magic Team.
    Magic Team este "inima" scolii care bate puternic datorită oamenilor minunați care susțin proiectele noastre activ cu multă pasiune și dedicare. Ne unesc aceleași valori: inovație și dezvoltare continuă, educație prin excelență, integritate, dragoste pentru profesia noastră (iubim ceea ce facem) și contribuție. Dacă sunteți o persoană care ne urmărește și rezonează cu noi, dorește să se implice în proiectele noastre, scrieți-ne un email despre cum considerați că puteți contribui la dezvoltarea proiectelor noastre.
  • 8. Să înființăm ICEP Scholarship - Bursa ICEP prin care să finanțăm costurile pentru educarea tinerelor talente în domeniul cofetăriei. Vom redirecționa 2% din fiecare taxă de curs pentru crearea unui fond pentru finanțarea acestor burse.
  • 9. Să punem bazele și să dezvoltăm Pastry Community, comunitatea online pentru pasionați și profesioniști din industrie cu obiectivul de a împărtăși resurse, a interacționa și a se educa corect. 
  • 10. Să continuăm să investim în tehnologie, echipamente și ustensile pentru a oferi un centru de educare modern și inovativ. Anul care a trecut am completat dotările laboratorului cu ajutorul partenerilor noștri de la Chocoline Europe cu echipamente profesionale de la SELMI. Avem 2 laboratoare dotate la standarde internaționale cu cele mai bune echipamente pentru cofetărie, patiserie și ciocolaterie. 
  • 11. Să continuăm să lucrăm cu ingrediente premium de cea mai bună calitate, să dezvoltăm în continuare produse cu conținut de zahăr redus, folosind ingrediente naturale, mai sănătos și mai gustos. Să vă învățăm în continuare realizarea semipreparatelor din ingrediente de bază (oua, lapte, smântână, ciocolată, fructe, etc.), fără premix-uri.
  • 12. Să reducem risipa, să implementăm noi proceduri pentru a reduce amprenta de carbon asupra mediului în laboratorul școlii și să educăm profesioniștii din industrie în această direcție.

 

Acesta este angajamentul nostru pentru anul 2024.

Pentru că existăm datorită vouă, cursanții noștri care participați la cursurile noastre cu mult entuziasm, venind din toată țara și din străinătate, în numele întregii echipe vă mulțumesc pentru încrederea & susținerea voastră și în 2024.

Vă așteptăm cu multă bucurie la cursurile noastre și vă transmitem gânduri bune pentru 2024!

Suzanne Nuridsany | Co-Fondatoare ICEP HOTEL SCHOOL

La ce alte proiecte crezi că ar trebui să lucrăm? Dacă ai idei, scrie-ne un email la adresa suzanne@icephotelschool.com 

×